2017年1月24日 星期二

美贊臣 窩心小事系列

天氣時冷時熱,大人都容易病啦,何況系小朋友!阿囡一直都有氣管敏感,由朝咳到晚,聽到都心痛。做媽媽最大嘅心願就系小朋友身體健康,於是有晩拎起好耐冇用嘅冷針,完成左一條簡單而又溫暖嘅小頸巾俾佢,見到佢帶住左,咳又減少左,可以開開心心到公園玩,已經系最大嘅小確幸!







最近美贊臣有一個叫做 #以愛守護成長,分享為bb做過既窩心事活動,只要分享你地為子女親手準備小禮物嘅故事,一經揀選就會得到BB專屬嘅名字拼圖一份,仲唔快D參加! 活動做到2月1 號就截止喇!

快啲上美贊臣Facebook專頁或以下網址睇下詳情,分享屬於你同你小朋友嘅窩心故事啦!

Facebook: 美贊臣A+

❤️愛相伴分享MOMment有🎁活動詳情:
https://www.facebook.com/meadjohnsonhk/videos/1611761565518549/



沒有留言:

張貼留言